.

Sweet Jazz Trio
på Lilla Riviera 18/5 -06
Två flugor i en smäll
Carola sjunger på TV i schlagerkvalet i Aten. Men ändå kommer en trogen lyssnarskara ner till Lilla Riviera på torsdagskvällen. Som bonus får det fira en profil i Trädgårdsföreningens styrelse som blev ett år visare - Nalle Remnelius - som bl.a. är pappa till vår fina tidning.

Jag är avundsjuk!
18 maj spelade Sweet Jazz Trio på Rivieran. Lasse Törnqvist på kornett, Mats Larsson på gitarr och Hans Backenroth på bas. De framförde en finstämd och jazzig swing i en så lyrisk ton och i en sådan klanghöjd att hela publiken njöt av stämningen. Recensionen från Värmlands Folkblad på vår affisch för kvällens evenemang är bara att hålla med: sparsmakat, lågmält, virituöst...
Som den trummis i jazzgebitet jag försökt vara i så många år och i så många musikaliska konstellationer, har jag emellertid kommit till den slutsatsen att man inte är oersättlig. Det svider lite, men medvetenheten gör mig ändå lycklig över att "min" musik kan ges sådant utsökt uttryck som levererades från Lilla Rivieras lilla scen.
Tack för den insikten, mina musikaliska vänner.
Nu gör pubkvällarna uppehåll över


Nalle blir firad under kvällen.


Sweet Jazz Trio på Rivieran 2006 - 18/5. Lasse Törnqvist på kornett, Mats Larsson på gitarr och Hans Backenroth på bas. Besök gärna deras hemsida.

sommaren. I september kommer vi igen. Sweet Jazz Trio emellertid kan du komma och lyssna på snart igen. De har lovat försöka komma till Ängby Torg 26 augusti på vårt 75-års jubileum och spela som ett av banden som bildar ett musikalisk pärlband under tältduken hela festen igenom. Mer om detta kan du läsa i Norra Ängby Tidnings juninummer, samt här på hemsidan framöver.

-- Nalle Remnelius

Många band
Sedan årsskiftet har vi haft fem stycken musikpubar. Band med olika stilar har uppträtt, från jazz till rock.
Vi tackar all publik som har kommit ner och hjälp till att skapa den trevliga ängbystämningen.
Samtliga tillställningar finns dokumenterade som du kan se här bredvid.

Fler musikpubar
Vill du tipsa om band, gärna med lokal anknytning skicka ett mail till mig så blir jag glad.
Nalle

Swingtetten 26/1
-- > bilder_1
-- > bilder_2

Gubbrock 23/2
-- > bilder
-- > hemsida

Kent Fingal Band 30/3
-- > bilder
-- > film

Lonnie & The lonesome riders 27/4
-- > bilder
-- > film
-- > hemsida

Sweet Jazz Trio 18/5
-- > hemsida

Samtliga bilder förutom mini-bilderna:
Ludde de Geer

Tag gärna ett besök på Luddes fantastiska hemsida